perjantai 15. helmikuuta 2019

Totaali uupumus

Heippa pitkästä aikaa. Ja pahoittelut, kun musta ei ole mitään kuulunut hetkeen. Mä oon ihan tosi väsynyt jo tähän odottamiseen, kipuihin ja stressiin.

Eilen oltiin jälleen ylimääräisessä lääkärin kontrollissa ja se taisi laittaa mieltä entistä matalammaksi vaikka kaikki olikin vauvalla ihan ok.

Sain siis omasta terveyskeskuksesta lähetteen äitiyspolille kipeiden supistusten takia eikä lapsiveden menostakaan ollut täyttä varmuutta. Otettiin miehen kanssa jo sairaalakassi ja kaukalokin mukaan siltä varalta, että vedet ois menny ja alettais käynnistellä.

No ei kuitenkaan ihan niin radikaalisti käynyt. Lapsivettä ei oo tullut mutta mulle määrättiin antibiootti (ainakin paketin mukaan) emätintulehdukseen joka saattaa aiheuttaa kipeitäkin supistuksia. Joten nyt toivotaan, että kuuri auttais ja supistukset loppuis vielä hetkeksi. Kohdunkaula oli parissa viikossa lyhentynyt parisen senttiä ja vauvan painoarvioksi saatiin 1.9 kiloa. Eli aika vähän, mutta lääkäri ei ollut huolissaan, kun kasvaa kuitenkin hyvin omalla käyrällään. Eilen oli 34+0 joten vielä saisi neiti kasvaa muutaman viikon <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti