torstai 18. lokakuuta 2018

17+0

Nuon vaan starttas sekä uusi viikko, että uusi kuukausi! Hurjaa ajatella, että 3 viikkoa puoliväliin... Kuluneella viikolla:

- Sain siskolta ison kasan vauvanvaatteita ja kirpparilta löytyi imetystyyny! Kasan suuruudesta huolimatta jonku verran on vielä tarvetta, varsinkin pienimmille vaatteille. Meidän lapsi todennäköisesti puetaan aika unisex, joten vaatehankinnat ei tuota päänvaivaa. Eikä meillä ole niin justiinsa jos pojalla on punaiset potkuhousut tai tytöllä sininen body. Ollaan kiitollisia jokaisesta vaatteesta ja tavarasta mitä saadaan! Suositteko te kuinka paljon kirppareita tai ylipäänsä käytettyjä vaatteita?



- Kummipoika pian 7v. halusi ehdottaa vauvalle nimeä. Ja jokainen ehdotus oli Salkkareista peräisin... :D Mutta oli sielä ihan hyviäkin ehdotuksia ;)
- Männä viikolla suosittu lämmin ruoka mulla oli munakokkeli :D


- Meillä on muutaman Etelä-Pohjalaisen odottavan äidin whatsapp-ryhmä ja nyt aateltiin pikkuhiljaa sopia jonkunnäköistä treffiä, että saa nimille kasvot. Terkkuja vaan jos luette, ootte ihania!
- Masuvauva valvotti.. Aina jumpat käyntiin, kun oikaisin sänkyyn tai sohvalle.


- Vatsa on taasen ainakin omaan silmään pyöristynyt ihanasti <3 Mitä mieltä te ootte? Vai kuvittelenko vain :D
- Vatsan vuoksi oon nyt kokeillut nukkua imetystyynyn kanssa. Noh ei siitä oikein mitään tuu, kun pyörin niin paljon :D


- 7vuoden jälkeen uskaltauduin hammaslääkäriin! Uskokaa tai älkää, vain 1 reikä. Ja sekin tais olla sellainen mistä paikka vain irronnut. Synnytyksen jälkeen multa poistetaan myös oikeelta viisaudenhammas. Ootteko te muistanu käydä säännöllisesti hammaslääkärissä?


- Vauva on ollut ihanan aktiivinen vaikka öisin vois vähän rauhottua :D

No mutta, entäs vatsa?


4 kommenttia:

  1. Kyllä masusi on jo ihanasti pyöristynyt.! <3
    Suosin kirppareita suht paljonkin ja hammaslääkärissä tulee ihan riittävästi nyt käytyäkin.

    VastaaPoista
  2. Haha, meidän esikoisella ensimmäinen nimi on kuin onkin sama kuin eräällä Salatut elämät -hahmolla ja nyt tälle pikku kakkoselle on tulossa sitten niin ikään tahattomasti Uusi päivä -nimi. En pistä pahakseni, jos joku siitä huomauttaa, mutta aion korjata, että näillä nimillä on kyllä ihan eri tarina kuin se, että saippuasarjasta löytyy kaima. Ei oo kyllä koskaan kukaan tähän asti sanonut, että "Ai niinku salkkareissa?!" :D Tosi moni mun suosikkinimi jäisi pois vaihtoehdoista, jos tuttujen nimien lisäksi pitäisi karsia kirjojen ja tv-sarjojen hahmojen nimet. Sen voin kyllä myöntää, että kolmannet nimet tulee suoraa erään enkelikolmikon kahdelta enkeliltä ja jos joskus tulisi kolmas poika, niin on hänelle siinä sitten kans jäljelle jäävä kolmasnimi valmiina. :) <3

    Me suositaan tosi paljon käytettyä ja kirppistelyä. Uskoisin, että 85% lasten vaatteista on joko käytettynä saatuja tai ostettuja, uudet on sitten joko lahjaksi saatua sisävaatetta ja ulkokampetta & kenkää, joihin oon itse halunnut satsata ajatuksella, että kestävät sitten isoimmalta pienimmälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä just tajusin, että molemmat nimet (tytön ja pojan etunimet) mitä ollaan mietitty, on ainakin jollain tavalla liittynyt Salkkareihin. Mutta ei sitä kyllä voi ainakaan kovin helposti välttää, etteikö nimi ainakin jostain muistuttaisi, jos ei sitten keksi todella uniikkia nimeä :D

      Poista