perjantai 16. marraskuuta 2018

Shokki rakenneultrassa

Moikka! Pahoittelut, ettei eilen tullut raskauden viikkokatsausta, mutta eilen oli niin paljon ohjelmaa ja muuta ajateltavaa, ettei vaan yksinkertaisesti kyennyt. Eilen starttasi siis rv21, tänään on siis 21+1. Eilen oli myös kauan odotettu ja jännitetty rakenneultra. Nyt aattelin nopeasti tulla kertomaan kuulumiset sieltä.

Eli tosiaan eilen lähdettiin aamupäivästä miehen kanssa Seinäjoelle rakenneultraan. Vielä edellisenä päivänä oli vähän epäselvää, että onko miehellä vapaana ultrapäivä vai ei. No kuitenkin onneksi oli niin mieskin pääsi mukaan.


Meillä oli aika kello 12, mutta oltiin jo hyvissä ajoin paikalla, nimittäin olin sopinut tapaamisen yhden ihmisen kanssa sillä ostin häneltä lämpöpussin kaukaloon/vaunuihin. Mä luulin, että meillä on normi kätilön tapaaminen ennen ultraa, mutta mentiinkin suoraan ultraukseen. Oli ihan mukava se ultraava kätilö. Ultraili ja mittaili varmaan reilu puolisen tuntia ja totes, että kaikki hyvin. Me saataisiin terve pikkuinen! Painoarvioksi saatiin 373grammaa, eli about karkkipussin kokoinen on hän.


Rakenneultran jälkeen meillä oli vielä lääkärille aika, sillä jos rakenneultrassa ei olisi näkynyt kaikkia niin hyvin, niin lääkäri olisi ultrannut vauvan sydämen ja munuaiset. Ultraa ei tarvittu, joten oikeastaan vain vaihdettiin nopeasti kuulumiset, sovittiin noin 6viikon päähän uusi tapaaminen ja sitten päästiinkin kätilön luokse varaamaan aikaa. Kätilö antoi ajan tammikuun alkuun ja sitten päästiinkin lähtemään. Käytiin vielä kanttiinissa kahvilla ja samalla treffattiin mun yhtä ystävää, joka sattui sairaalassa samaan aikaan olemaan. <3

Olo on onnellinen, helpottunut sekä shokissa/yllättynyt, sillä meille tuleekin.....


TYTTÖ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti