tiistai 8. tammikuuta 2019

Loppiainen 2019

Moiks! Nyt ois jälleen aika My day- postauksen, tällä kertaa loppiaiselta =)

Muutama yö on nyt tullu nukuttua tosi huonosti liitoskipujen sun muiden kolotusten kanssa joten heräsin sunnuntaina 5.00. En kuitenkaan jaksanut niin aikaisin vielä nousta, niin nousin vasta kuuden aikoihin. Aamutoimien jälkeen, noin puoli seitsemän söin aamupalan eli jugurtin yhdessä miehen kanssa. On niin ihanaa, kun herätään yhtä aikaa ja saa olla ihan rauhassa. Seitsemästä kaheksaan mies oli aamulenkillä, joten mulla oli hyvää aikaa neuloa vauvan toukkapussia. Saa muuten nähdä, mitä siitä tulee kun mitään ohjetta ei oo. Neulomisen lomassa katselin Youtubesta Koukuttajan kootut-neulepodcastia, suosittelen!


Mies kun tuli lenkiltä, juotiin yhdessä teetä ja mä täyttelin mun bujoa.


Aika paljon mun päivät on nykyään neulomista, sillä neuloin suurinpiirtein 9-13 välisen ajan, tosin toki söin siinä välissä Weetabixia joka sai toimittaa lounaan virkaa kun mitään muuta ei tehnyt mieli.


Yhden aikoihin pidin neulomisesta pienen tauon, join kupin glögiä ja otin lääkkeet ja vitamiinit. Sitten taas jatkoin pari tuntia neulomista, kunnes kolmen maissa päätin ottaa niin sanotusti itteäni niskasta kiinni ja viikkasin osan pestyistä vauvan vaatteista lipastoon. Siinä meni noin tunti, jonka jälkeen mä aloin askartelemaan. Eli taittelin todella "hienon" kirjekuoren ja paketoin yhdet lähtevät villasukat.




Viiden aikoihin miehen sisko laittoi viestiä, lähdettäskö syömään yhdessä ABC:lle, kun hän oli ohikulkumatkalla. Noin kello 18-20 meni siis siellä sillä käytiin vielä ruokailun jälkeen kaupassa. Loppuilta menikin pitkälti sitten telkkaria katsellessa ja aikaisin nukkumaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti